LIPUT & VARAUKSET

Info 2.8.2021: Pellingin musiikkipäivät 5-8.8 toteutetaan suunnitelmien mukaisesti. Musiikkipäivät toteutetaan kaikkia turvallisuustoimenpiteitä noudattaen, kuten käsidesin ja kasvomaskien käyttö sisä-ja ulkotiloissa sekä pitäen turvaväleja muihin ihmisiin. Saliin siirrytään pari ihmistä kerrallaan. Kahvitarjoilu tapahtuu ulkona. Jos sinulla on pienimpiäkin koronaan viittaavia oireita, toivomme että jäät kotiin

Lippuja voi ostaa verkkosivuiltamme tai ne voi varata soittamalla Söderby-Bodeniin 019 540 699 (arkisin klo 10-18.00). Verkossa ostettuja lippuja ei tarvitse tulostaa, sähköinen lippu tarkistetaan myös puhelimen näytöltä.

Pellingin Musiikkipäivien järjestäjät seuraavat Koronatilannetta ja viranomaisten suosituksia. Pidätämme oikeudet muutoksiin ja peruutuksiin. Ilmoitamme mahdollisimman pian muutoksista. Lue lisää »

Söderby-Boden hoitaa Pellingin musiikkipäivien varaukset ja lipunmyynnin.

Osoite: Söderby-Boden, Vanha Söderbyntie 44, 07390 Suurpellinki

Huomioikaa että varaustilanne elää useamman varaustavan takia

Liput verkossa tai puhelimitse:
019 540 699 arkisin klo 10-18
Puhelimitse tehdyt varaukset ovat voimassa kaksi viikoa jonka jälkeen ne palautuvat automaattisesti myyntiin, jos niitä ei makseta. Maksun voi suorittaa Söderby-Bodenissa, sähköpostilaskulla, verkkomaksuna tai postitettuna laskuna (laskutuslisä 3€/lasku).

HUOM! Ei sähköpostivarauksia!

 

Lippujen maksu ja lunastus:
Varatut liput maksetaan verkossa varauksen yhteydessä ja lippu löytyy varausvahvistuksesta. Liput jotka varataan ja maksetaan Söderby-Bodenissa toimitetaan joko sähköpostitse tai paperilippuna Söderby-Bodenissa.

Esitysilta eikä lippua?
Tiedustelut puh 019 540 699 tai 15 minuuttia ennen konsertin alkamista ovelta.

Erikoisjärjestelyt pyörätuolilla liikkuville:
Osaan konsterttipaikoista liikkumiseen pyörätuolilla tarvitaan erityisjärjestelyjä. Kerro siis etukäteen lippua ostaessasi mikäli liikut pyörätuolilla niin henkilökunta osaa opastaa paikan päällä. Ota yhteys puhelimitse 019 540 699

Ryhmät:
Ryhmät varaavat liput helpoiten puhelimitse, ei erillisiä ryhmäalennuksia.

Lippujen hinnat:
30 euroa (aikuiset). Poikkeus myöhäisillan konsertti "Puesta del sol" aikuiset 25 euroa.
Alle 12 vuotiaat lapset ilmaiseksi.

Lippujen peruutus:
Varatut liput perutaan puhelimitse. Ei takaisinmaksua maksetuista lipuista.